Pénteken indul a foci őrület a Főnix Fociteraszon

Egy éves csúszással rendezik meg az eredetileg 2020-ra tervezett labdarúgó Európa-bajnokságot, melynek egyik házigazdája Magyarország lesz. Június 11-én, pénteken a Törökország – Olaszország mérkőzéssel indul az egy hónapos futball őrület, melynek mérkőzéseit minden nap együtt kísérhetjük figyelemmel a Főnix Fociteraszon.

A Főnix MűhelyHáz udvarán kialakított Főnix Fociterasz lehet a jászberényi futballbarátok kedvenc találkozó helye péntektől kezdődően egy hónapon át. Egy majd 15 m2-es óriáskivetítőn lehet ugyanis itt megtekinteni futball Európa-bajnokság mérkőzéseit. Természetesen büfé is a szurkolók rendelkezésére áll, és street food ételeket is fogyaszthatnak majd. Az egy hónapos mérkőzéssorozat ideje alatt a Berényi Borudvar minőségi borait, valamint sörkülönlegességeket is megkóstolhatják majd azok, akik itt, és együtt szeretnék nézni az Európa-bajnokság mérkőzéseit.

A belépés díjtalan, de a részvétel a hatályos járványügyi rendelkezések betartása mellett látogatható.

A nyitó napon és a magyar csapat mérkőzésein, lesz kommentátor és lesz vendég is, akik a mérkőzés előtt, a szünetben, és a mérkőzés végén esélyt latolgatnak, majd értékelik a látottakat.

Találkozzunk már pénteken és hangoljunk együtt a magyar válogatott bemutatkozására, melyre a jövő héten kedden kerül sor a portugálok ellen!

Hajrá magyarok!

 

Vélemény, hozzászólás?