Vereséggel zárták az alapszakaszt

A női röplabda NB I-ben lejátszotta utolsó alapszakaszbeli mérkőzését a Jászberény VT együttese. A korábbról elhalasztott, Budaörs elleni, idegenbeli találkozón nem termett babér a mieink számára.

Kicsit szokatlan időpontban, kedden délután pótolták a Budaörsi DSE – Jászberény VT, korábbról elhalasztott bajnoki mérkőzést. A találkozó esélyese az ötödik helyen álló hazai gárda volt, s a budaörsiek érvényesítették is a papírformát. Deme Gábor tanítványai csak a második szettben tudtak úgy ahogy lépést tartani ellenfelükkel és sima vereséget szenvedtek

Budaörsi DSE-Jászberényi RK 3:0 (12, 18, 8)

Budaörsi DSE: Vincze 7, Szabó 8,  Villareal 8, Sziládi 13, Merza 8, Pisák F. 7. Liberók: Berkó, Futsek Sára. Cserék: Horváth, Pisák L. 1. Vezetőedző: Fésüs Irén.

Jászberény VT: Csiki 1, Imre 1, Kocsmár 2, Nagy 7, Faragó, Csabai 7. Liberó: Mizsei. Cserék: Juhász, Sléder, Berényi, Hajdu 4. Vezetőedző: Deme Gábor.

Az alapszakaszból még három mérkőzést játszanak a hét végén, s a jövő héten megkezdődik a rájátszás. Ezek az eredmények már nem befolyásolják, hogy az NB I 4-7. helyén a DSZC-Eötvös DSE, a Budaörsi DSE, a PTE-PEAC és a Jászberény VT végez. Ezek a csapatok a rájátszás során oda-vissza megmérkőznek még egymással. Azaz hat találkozó vár minden együttesre.

A női röplabda NB I állása:

  1. MÁV Előre Bericap 28 (32-9)

 

  1. TFSE 24 (28-10)

 

  1. Gödöllői RC 23 (27-14)

 

  1. DSZC-Eötvös DSE 18 (21-20)

 

  1. Budaörsi DSE 18 (22-19)

 

  1. PTE-PEAC 4 (6-33)

 

  1. Jászberény VT 2 (4-35)

 

Az alapszakaszt záró mérkőzések:

DSZC-EÖTVÖS DSE, DERECSKE – TFSE

Gödöllői RC – Budaörsi DSE

  1. március 7. vasárnap

MÁV ELŐRE Bericap – TFSE

 

Szántai Tibor

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?