A tavaszi rajtra készülve győzelem a Tiszafüred ellen

Szerdán délután az NB III Keleti-csoportjában megyei riválisunknak számító tiszafürediek ellen vívta következő felkészülési mérkőzését a Jászberényi FC csapata.

Jól sikerült a JFC szerdai felkészülési mérkőzése a Tiszafüred ellen, hiszen Németh Gyula fiai 4-1-re győzték le ellenfelüket. Az egyesület honlapján közzétett tudósítás szerint az első félidőben Szőllősi Ferenc és Pálinkás Gergő talált a vendégek kapujába, azaz 2-0-s jászberényi előnnyel mentek a nagyszünetre a csapatok.

A játék képe a második félidőben sem változott. A játékrész elején előbb Süttő Attila büntetőből, majd Lőrincz Attika szabadrúgásból talált a vendégek kapujába, s már 4-1-volt az eredmény. A tiszafürediek a találkozó hajrájában Barna révén büntetőből voltak eredményesek, s ezzel kialakult a 4-1-es végeredmény.

A találkozón a JFC színeiben pályára lépett a 22 éves G. Bíró Gergő, aki korábban a Cegléd játékosa volt. Teljesítményével meggyőzte a jászberényi szakembereket, s így eldőlt, hogy a tavaszi szezonban a JFC-t erősíti majd.

A február 28-i tavaszi bajnoki rajtra készülő JFC a hátralévő időben még öt felkészülési mérkőzést vív:

február 6: Jászberényi FC – Gyöngyösi Energia

február 10: Jászberényi FC – Taksony

február 13: Honvéd U19 – Jászberényi FC

február 17: Dabas Gyón – Jászberényi FC

február 20: ESMTK – Jászberényi FC

A tavaszi rajton, február 28-án a JFC a Kisvárda II gárdáját fogadja majd.

 

Szántai Tibor

 

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?