Lehel Termálfürdő Kupa strandfoci torna

A strand kézilabda torna után ezúttal strandfoci kupát hirdetett meg a Lehel Termálfürdő Kft., melyre öt férfi és három női csapat fogadta el a meghívást.

A férfiaknál körmérkőzés keretén belül mindenki játszott mindenkivel, míg a nőknél is hasonló rendszerben, két kört is lejátszva dőlt el a kupa sorsa.

A férfiaknál kiemelkedett két csapat, a Berény Barátok és a Pastriku Pékség csapata, a helyi kispályás bajnokság menői mellett NB-s játékosok is játszottak a csapatokban. Az egyik fiatal csapatnak, a Lehel Termálfürdő csapatának sikerült megszorongatnia a Pastriku Pékség alakulatát (6:6), de végül büntetőkkel a rutinosabbak győztek. A döntőre az utolsó mérkőzésen került sor, óriási küzdelemben a Berény Barátok lett a legjobb (3:3, büntetőkkel 3:2), így a Lehel Termálfürdő Kupát a Berény Barátok csapata nyerte. Második a Pastriku Pékség, harmadik a Lehel Termálfürdő, negyedik a Maffiák, míg ötödik a kartali Magyar-ép Holding csapata lett.

A gólkirály Muhari Zoltán (Lehel Termálfürdő), a legjobb kapus Kovács Martin (Berény Barátok), míg a legjobb mezőnyjátékos Szabó Tamás (Pastriku Pékség) lett, akik a Piac Market ajándékait vehették át különdíjasként.

A nőknél is nagy csata folyt az érmekért és a kupáért, a Bélaci csapata mind a négy mérkőzését megnyerte, míg a Gólgirls a Berény-Therm csapatát verte magabiztosan, így végül a Lehel Termálfürdő Kupát a Bélaci nyerte, második a Gólgirls, míg a bronzérmes a Berény-Therm lett. Nagyon szép technikai megoldásokat láthattak a kilátogató szurkolók, családtagok, feltétlenül van jövője a női labdarúgásnak is a Jászságban.

Gólkirály Rácz Roxána Kíra (Bélaci), a legjobb kapus Kiczkó Diána (Gólgirls), míg a legjobb mezőnyjátékos Fülöp Virág (Berény-Therm) lett.

Várhatóan augusztus elején ismét lesz egy hasonló strandfoci torna a Lehel Termálfürdőben, remélhetőleg népesebb mezőnnyel.

Szerző: Kiss Attila

 

 

 

 

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?