112 hírek a Jászságból

Tűz keletkezett egy százhúsz négyzetméteres családi ház konyhájában október 31-én, csütörtök este a jásztelki Szabadság úton. A jászberényi hivatásos tűzoltók kiérkezésére a lakók megfékezték a lángokat, viszont az egész épület füsttel telítődött. A tűzoltók légzőkészülékben szellőztették át az ingatlant, az utómunkálatokat egy vízsugárral végezték el, eközben a födémet megbontották és a berendezési tárgyakat kivitték az épületből. A ház hat lakója rokonoknál helyezkedett el.

Három gépjármű ütközött össze november másodikán, szombat délután Jászberényben, a Szent Imre herceg út és a Rét utca kereszteződésében. Két gépjárműből hűtővíz szivárgott, a jászberényi hivatásos tűzoltók ezeket az autókat áramtalanították.

Berendezési tárgyak égtek egy nyolcvan négyzetméteres, lakatlan családi ház egyik helyiségében november 3-án, vasárnap délután Jászladányon, az Arany János utcában. A jászberényi hivatásos és a jászkiséri önkormányzati tűzoltók légzőkészülékben, két vízsugárral avatkoztak be, közben hőkamerával méréseket végeztek, valamint dugólétra és kéziszerszámok segítségével a tetőt is megbontották.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?