Csillagkürt verspályázat

Idén ismét meghirdették a Csillagkürt verspályázatot. Az immár ötödik megmérettetésen kizárólag a Jászságban lakó hivatásos és amatőr költők pályázhatnak korhatár nélkül. Egy szerző legfeljebb három, egyenként maximum negyven soros verssel pályázhat.

A verseket interneten Word formátumban kérik beküldeni a csillagkurt@freemail.hu címre november 5-éig. Pályázni lehet nyomtatásban már megjelent versekkel is.

A szerző felelősséget vállal, hogy a beküldött pályamű saját szellemi terméke, és hozzájárul ahhoz, hogy versét, beküldött önarcképét a pályázati oldalon határozatlan időre közzétegyék.

A pályázat mellé kérik csatolni a szerző nevét, születési helyét és idejét, lakcímét és értesítési e-mail címét, valamint egy önarcképet.

A zsűri tagjai: Csapó Lajos író, költő, festőművész (Szigethalom), az Alkotók, Művészek és Művészetpártolók Egyesületének elnöke; Góg János Juhász Gyula–díjas költő (Csongrád), az Alföld Művészeti Egyesület Irodalmi Műhelyének elnöke, a Faludy György Irodalmi Műhely vezetője. Pályázati koordinátorok Utasi Hajnalka és Kocsán László jászberényi költők.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?