A HECSÜR nyerte a BERÉNY-THERM Kupát

Hétvégén rendezték meg a Bercsényi Sportcsarnokban a BERÉNY-THERM Kupa teremlabdarúgó tornát. A 7 csapat két csoportban kezdte meg a küzdelmeket, nagyon sok tehetséges fiatallal soraikban.

Az A-csoportban a Jászság FC két győzelem után már a 4 közé jutott. Az első mérkőzés veresége után a Sördögök követték őket. A Fenegyerekek legyőzték a Street Devilst, akik szépségtapaszként a már 1. helyezett Jászság FC-t verték az utolsó mérkőzésen.

A B-csoportban a Törtetők egy győzelemmel és egy döntetlennel csoportelsőként zárt, megelőzve a második helyen továbbjutó HECSÜR-t és a Tigriseket. A Tigrisek az 5-7. helyért folyó mérkőzéseken magabiztosan győzték le a Fenegyerekeket és a Street Devilst, így az 5. helyen végeztek, míg a hatodik helyezett a Fenegyerekek lett.

A legjobb négy között a HECSÜR verte a Jászság FC-t, míg a Sördögök büntetőkkel bizonyult jobbnak a Törtetőknél. Utóbbiak a kisdöntőben vigasztalódhattak, hiszen legyőzték Jászság FC-t. A döntő nagy csata után döntetlennel zárult. Ezt a büntetőpárbajt viszont már elvesztette a Sördögök, így a HECSÜR nyerte a BERÉNY-THERM Kupát.

A BERÉNY-THERM Kupa végeredménye
1. HECSÜR
2. Sördögök
3. Törtetők
4. Jászság FC
5. Tigrisek
6. Fenegyerekek
7. Street Devils

Legjobb játékos Földi Attila (HECSÜR), a legjobb kapus Kalocsa Róbert (Sördögök), míg a gólkirály Vas Viktor (Sördögök) lett.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?