Csiri-biri gyermeknap

Nem panaszkodhatnak rendezvények hiányára a gyermeknap kapcsán városunk fiataljai. Idén már május 21-én, szombaton délután megkezdődött ugyanis a gyermeknapi programsorozat a Dream Team Civil Összefogás jóvoltából.

Immáron sokadszor bizonyosodott be, hogy a Conselve park ideális helyszín gyermekrendezvények lebonyolítására. A Dream Team Civil Összefogás május 21-én itt rendezte meg a Csiri-biri gyermeknapi partyját. Ahogy a szervezet korábbi rendezvényeire, úgy mostanira is sokan fogadták el a szíves invitálást.

A nyárias időben sok szülő hozta el gyermekét, akik nem unatkozhattak, hiszen számos program várta őket. A kültéri csínytevések keretében lehetett vízipisztolyt és vízibombát is használni, alkalmazni az ifjaknak. A legkisebbeket bébihentergő várta, míg a nagyobbak az ugrálóvárban is fáraszthatták magukat. A legnépszerűbb ezúttal is az arcfestés és a csillámtetkó volt, de süti asztal és szörpterasz is várta a gyerekeket.

A belépőt egy kis édesség pótolta, melyet a házigazdák a Jászberényi Családsegítő számára gyűjtöttek. Sokan hoztak magukkal plédet és piknikeztek egy jót, a remek időt kihasználva. Gyermekzsivajtól volt hangos ismét a Conselve park, ahol az ifjak és szüleik is jól érezték magukat.

Vélemény, hozzászólás?