Nem volt jó hétvégéje sportcsapatainknak

Női röplabdázóink és férfi asztaliteniszezőink bajnoki-, az NB III tavaszi rajtjára készülő labdarúgóink pedig felkészülési mérkőzésen szenvedtek vereséget a hétvégén.

Röplabda

Az NB I-ben szereplő Jászberény VT női röplabdacsapata a COVID-19 járványnak „köszönhetően” hosszú szünet után idei első bajnoki mérkőzését játszotta szombaton a fővárosban a TFSE ellen. A találkozó esélyese a tabella második helyén álló hazaiak voltak, aki érvényesítették is a papírformát. Három sima szettben győzték le lányainkat, aki csak időszakonként tudták megnehezíteni ellenfelük dolgát.

TFSE-Jászberény VT 3:0 (17, 16, 12)

TFSE: Kriegel Éva, Benedek Gabriella 13, Czakó Bernadett 6, Marguerite Steele Spaethling 10, Villányi Brigitta 11, Budaházy Boglárka 8. Liberók: Boller Anna, Mizsei Leila. Csere: Kökény Nóra 6. Vezetőedző: Csépke Gábor Attila.

Jászberény VT: Csabai Szonja 5, Csiki Aliz 1, Imre Eszter 1, Kocsmár Karola 5, Nagy Orsolya 6, Faragó Fanni 6. Liberó: Lagzi-Kovács Maja. Cserék: Juhász Viktória, Sléder Kitti, Berényi Lora. Vezetőedző: Deme Gábor.

Győzelmével a fővárosi csapat megerősített második helyét a tabellán a MÁV Előre Bericap mögött. A Jászberény VT 2 ponttal továbbra is az utolsó, hetedik helyen áll.

Asztalitenisz

Rangadót veszített az NB III Dél-Alföldi csoportjában szereplő NGS-UNION JASE férfi csapata. A berényi asztaliteniszezők veretlenül fogadták az ugyancsak veretlen kiskunmajsaiakat. A találkozót a vendégek kezdték jobban és előnyüket folyamatosan növelve, végül 13-5-re nyerték meg a találkozót.

NGS-UNION JASE – Kiskunmajsai AC I. 5-13

A jászberényi győzelmek: Börzsei Krisztián (2), Győr Róbert (1), Tóth Nalázs (1), Taksz József (1).

A csoportot a kiskunmajsaiak vezetik, az NGS-UNION JASE a második a tabellán.

 Labdarúgás

Az NB III hónap végi tavaszi rajtjára készülő Jászberényi FC szombaton a fővárosban játszotta következő felkészülési mérkőzését. A Honvéd U19-es csapata ellen Németh Gyula sérülés és betegség miatt 6 játékosát is nélkülözni kényszerült.

A hírek szerint jó iramú, küzdelmes mérkőzésen a hazaiak szereztek vezetést az első félidőben Németh Barnabás révén. A második 45 percben elején ismét gólt szerzett a hazai gárda. Az 57. percben Krajcsovics talált a JFC kapujába, majd a 68. percben Arany Mózes szabadrúgásból szépített. A folytatásban már nem változott a találkozó állása, így azt a Honvéd U19-es csapata 2-1-re nyerte meg.

Honvéd U19 – Jászberényi FC 2-1 (1-0)

 

Szántai Tibor

 

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?