Kiütéses győzelmek

Az elmúlt hétvégén városunk két jégkorongcsapata is hazai környezetben, azaz a fedett jégpályán játszotta soron következő bajnoki mérkőzését. Mindkét gárda nagy sikerrel.

Először szombaton délután az Országos Bajnokság III. csoportjában szereplő Lehel HC és a Ferencváros U16-os együttesei csaptak össze. A jászberényi fiatalok mérkőzését nagyon sokan megtekintették. A hangulat már-már a régi idők Lehel – Fradi meccseinek hangulatát idézte, hiszen a szurkolósereg apraja nagyja, azaz a gyerekektől a nagyszülőkig mindenki a lelátón szurkolt a berényi srácoknak. Ők meghálálták a bizalmat, óriási iramot diktálva szinte legázolták a fővárosi zöld-fehéreket a pályáról, hiszen 8-0 arányú kiütéses győzelmet arattak ellenük, mindenki nagy örömére. A Gólokat: Sári Krisztián (3), Hordós Ádám (2), Jenei Tardos (2) és Bánki Dávid szerezték.

Másnap, vasárnap este pedig OB III-s mérkőzést rendeztek a fedett jégpályán, ahol a felnőttek sem adták alább a fiataloknál, hiszen még nagyobb arányú – szintén kiütéses –, 13-4 arányú győzelmet arattak Debrecen jégkorongcsapata ellen. A berényi gólokon Bálint A. (4), Bató A. (3) Hajdú Á. (2) Tóth I., Gedei G., Nagy Z. és Szabó Z. osztoztak.

Ács Tibor

Latest posts by Ács Tibor (see all)

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság, a Jászapáti Hírmondó, valamint a BerényCafé külsős sport újságírója.

Vélemény, hozzászólás?