Tisza Kupát nyertek a gyorskorisok

Szegeden rendezték a rövidpályás gyorskorcsolyások részére a Tisza Kupát, ahol ismét nagyszerűen szerepeltek a Jászberényi SE versenyzői.

Belovai József tanítványai a Magyar Bajnokság után két héttel március második hétvégéjén, a hagyományosnak mondható Tisza Kupán léptek jégre és – ahogy megszokhattuk tőlük – nagyon jól szerepeltek. Mindenképpen kiemelendő Szőcs Nikolett Mónika teljesítménye, aki minden egyéni távon első helyezett lett. Sőt ugyanez mondható el Major Dominikről is.

További helyezések: 1.TianRixin, 2.Túri Anna, 3.Somogyi Barbara (egy távon indult, ui. egy szerencsétlen ütközés miatt nem tudta folytatni a versenyt), Zsigó Máté és Pető Bendegúz
5.RedlerAisa, Schönborn Melinda ésZsigó Bence. 7.Nagy Netti és Benedek György, 8.Váradi Vivien, 10.Szabó Jázmin és Schönborn Virág.

Váltószámokban:
E-F fiú 1. Major Dominik, Pető Bendegúz, György Benedek.
E-F lány 5. RedlerAisa, Váradi Vivien, Szabó Jázmin.
C-D lány 4. Szőcs Nikolett Mónika, Schönborn Virág, Schönborn Melinda.
C-D fiú 3. Zsigó Bence, Zsigó Máté, Kis Kende.

Csapatban is a JSE rövidpályás gyorskorcsolyázói végeztek az élen, így Magyarországon rendezett utóbbi öt versenyből négyen az ő nevükkel kezdődött a sorrend! Továbbra sincs nagyobb pihenő a gyorskorisok számára, hiszen a hétvégén Lettországban rendezik az Európa Kupát, ahol a JSE versenyzői közül öt fő vesz részt a rangos eseményen. Továbbá március utolsó hétvégén rendezik Szlovéniában az Alpok Adria kupasorozat utolsó versenyét, ahol a jászberényiek teljes létszámban szándékoznak indulni.

Ács Tibor

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?