Nyílt kérdések a képviselőhöz

Budai Lóránt, a Jobbik jászsági országgyűlési képviselőjelöltje sajtótájékoztatót tartott január 26-án, a párt helyi irodájában az „Orbán kvótával” kapcsolatosan. A eseményen a közösségi oldalán nyílt levélben már feltett kérdéseit ismételte meg és tette fel Pócs János kormánypárti országgyűlési képviselőnek címezve.

Budai Lóránt és a Jobbik szerint a kormány migráns ügyben becsapta az embereket, mivel kommunikációjuk és programjuk ellenére teljesítette a migránskvótát. A kormány három éven keresztül titokban 2300 bevándorlót telepített az országba. Az Orbán-kormány több tízmilliárd forint értékben folytatott harcot kampányai során a migráció ellen – kezdte sajtótájékoztatóját Budai Lóránt.

A letelepedési kötvényeknek köszönhetően további húszezer bevándorló érkezett az országunkba. Az is napvilágot látott, hogy nemcsak itt vannak ezek az emberek, hanem lakhatási támogatást is kapnak. Sőt! A magyar európai uniós képviselők megszavaztak egy olyan törvényt, melynek köszönhetően az állam segíti ezeket az embereket, a velük foglalkozó szervezeteket – állította a térség jobbikos országgyűlési képviselőjelöltje.

Véleménye szerint a Brüsszel elleni harc nem más, mint politikai marketingfogás, és éppen ezért a nyilvánosság erejét kihasználva a térség országgyűlési képviselőjének is föltette kérdéseit, lehazugozva a megkérdezettet: Tudomása van-e arról Országgyűlési Képviselő Úrnak, hogy az elmúlt időszakban a Jászság területére hány, és milyen országból érkező bevándorló érkezett? Kell-e félnünk a bevándorlással együtt járó terrorizmustól választókerületünkben?

A sajtótájékoztató végén kérdésekre válaszolva elhangzott: ezt a kampányt a Jobbik az ország mind a 106 választókörzetében elindította, ezeket a kérdéseket mindenütt felteszi.

Demeter Gábor
Latest posts by Demeter Gábor (see all)

Demeter Gábor

A Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója, szerkesztője.

Vélemény, hozzászólás?