Három névnapos gól

December 3-án az őszi idény második mérkőzését játszotta városunk második számú jégkorong csapata, a Warriors. Az Amatőr Hoki Liga I. osztályában a berényi hokisok a fővárosban, a Tüskesátorban léptek jégre és sima győzelmet arattak az ITon ICE csapata ellen.

Jól bevált szokás szerint ezúttal is Szántay Máté kezdte a gólgyártást (0-1). Nem sokkal később Szántay másodszor is mattolta a vendéglátók portását Guba Martin átadásából (0-2). Baranyi Ferenc a hokimérkőzés előtt megígérte társainak, hogy névnapját ezúttal legalább három találattal fogja megünnepelni. „Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó!” – szól a magyar közmondás. A csapat legnagyobb örömére egy szemfüles- és két szólógóllal váltotta be ígéretét, azaz egy klasszikus mesterhármassal járult hozzá csapata sikeréhez. A védelem is átjárhatatlan volt a Tüske sátorban így Sárközy „Japán” György kapus kapott gól nélküli meccsel büszkélkedhetett az összecsapás végén.

Warriors Jászberény – Iton Ice 5-0

– Javuló játékkal készülünk tovább a következő összecsapásra, ami hazai mérkőzés lesz a HK Kalózok együttese ellen december 9-én, szombaton 20 óra 15 perces kezdéssel – nyilatkozta Baranyi Ferenc hazaérkezésük után.

Ács Tibor

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?