Az Eurotrans nyerte a TÉBA Kupát

Jászapátin majd egy évtizede az a szokás, hogy az év végi két ünnep között labdarúgó-tornát rendeznek. Nem volt ez másképp 2016-ban sem, hiszen Szőllősi Zoltán ezúttal is megrendezte a hagyományos labdarúgó tornát a Gróf Széchenyi István Katolikus Középiskola és Kollégium tornatermében.

A kétnapos sporteseményre ezúttal is nagy volt az érdeklődés, de csak 16 csapat jelentkezését tudta elfogadni a két főrendező testnevelő tanár, Urbán Ferenc és Veleczki János. A csapato-kat helyszíni sorsolással 4×4-es csoportba sorolták. A körmérkőzések után az 1-2. helyezettek másnap a TÉBA Kupában, a 3-4. helyezettek pedig, a Széchenyi Kupában folytatták a küzdelmeket.

Ílymódon a Széchenyi Kupa eredményeinek alakulása: 7-8. hely: Téba Tüzép – Cops FC 3-1. 5-6. hely: Fux FC – Házi Jellegű Kenyér 3-0. 3-4 hely: Téba Beton – Assasin’s 2-0. Az első helyezésért: JVSE – No Name Team 1-1, büntetőkkel 1-2. Azaz a Széchenyi Kupa boldog tulajdonosa, a No Name Team együttese lett. Legjobb kapus: Rácz Patrik (JVSE). Gólkirály: dr. Székely Róbert (Fux FC).

A vasárnapi rendezvény, záró meccseinek eredményei: 7-8. hely: Veszett Kutyák – Kisebbség 4-1. 5-6. helyezés: Dzsanesz – Nagy a tét 3-3, büntetőkkel 2-3. 3-4 hely: RD Stílus – Stop Dog 1-0. Az első helyezésért: Eurotrans – Beverqzen 1-0. A TÉBA Kupa tehát ismét az Eurotrans vitrinébe került. Legjobb kapus: Baranyi Sándor (RD Stílus). Gólkirály: Ambrus Dávid (Dzsanesz). A futballcsapatok és a rendezők ezúttal is köszönetüket fejezték ki a támogatóknak. Szőllősi Zoltán főszponzor pedig már az eredményhirdetés után azt kezdte el tervezni, hogy ez év végén milyen újítással lepje meg a X. TÉBA Kupa résztvevőit.

Ács Tibor

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?