Együtt az ünnepért

Jászapáti Városi Önkormányzat nevében tisztelettel köszönjük a segítő közreműködést, a felajánlásokat és az adventi előkészületekben nyújtott munkát és segítséget.

Köszönet a fenyőt felajánlóknak: Hering János, Szabari Ferenc, Farkas Ferencné, Urbán László, Nagy Gergő, Farkas Sándorné, valamint Tajti Zsolt és családja.

Köszönet a közreműködőknek, segítőknek: Szentesi Istvánnak és a Közmunkaprogram munkavezetőinek (Kocsis Jánosnak, Horváth Józsefnek és Cserepes Attilának) valamint dolgozóiknak; a Városüzemeltető Nonprofit Kft. dolgozóinak; Utassy Lászlónak és munkatársainak; Borbás Bélának és munkatársainak; Borbás Zsoltnak; a polgárőrségnek; a rendőrségnek; Jászivány Község Önkormányzatának; Kovács Mariannak és munkatársainak; Borbás Zoltánnak, Vincze Róbertnek; Rácz Lászlónak; Szőllősi Norbertnek; Borda Istvánnak; Berki Lászlónak; Nagypál Sándornak; Bolyós Ferencnének és Kálmán Imrénének; továbbá minden fellépőnek, kirakodónak és valamennyi gyertyagyújtáson résztvevőnek, aki jelenlétével szebbé tette az adventi várakozás pillanatait.

Vélemény, hozzászólás?