Hangulatos vadászbál

A jászfelsőszentgyörgyi Szent György vadásztársaság ebben az évben is a nemzetközi nőnaphoz igazodva tartotta meg a már tradicionálisnak számító vadászbálját a jászberényi Lehel Gyöngye étteremben.

Azért ezen alkalomhoz igazodva kerül megrendezésre a bál, mert a vadászok ezzel is szeretnék köszönetüket kifejezni szívük választottjának, amiért egész évben sokszor napokra vagy egész éjszakákra nélkülözik őket a vadászatok alkalmával. A hölgyek részére a vadásztársaság vezetősége egy szál virágot adott át a nőnap alkalmából.
A vadásztársaság meghívását elfogadta Pócs János, a Jászság országgyűlési képviselője, aki elismerően nyilatkozott a vadásztársaság tagjainak összefogásáról és a rendezvény családias hangulatáról.

A nyitóceremóniát követően a vendégek elfogyasztották a vacsorát, ami ebben az évben fácánleves, marhalábszár pörkölt, valamint különféle sültekkel és vegyes körettel gazdagon megrakott sültes tál volt. A vacsora után jó hangulatban folytatódott a mulatság. A társaság apraja nagyja táncra perdült és hajnalig ropta.
Az est fénypontja az éjfélkor megtartott tombolahúzás volt. Lehetett nyerni tárgynyereményeket, vadászati lehetőséget. A fődíj Pócs János felajánlása, egy nagyméretű vadászjelenetet ábrázoló olajfestmény volt.

Szolnoki Gergő