Lakodalom lesz a mi utcánkban

Amíg régebben nem volt kérdés az esküvő és lakodalom szervezése, addig ma már a szolgáltatások és termékek színes palettájáról választhatnak a házasulandó fiatalok, hogy egyedivé, színessé tegyék életük nagy napját.

Ennek a tárháznak egy szeletét mutatták be február 6-i esküvő kiállításon a Sólyom Panzióban, ahol helyi és környékbeli szolgáltatók kínálatát ajánlották a házasulandók figyelmébe. A legnagyobb kínálat az életre szóló alkalom megörökítésére szolgáló fotós és videós szolgáltatók köréből került ki, akik a trendeknek megfelelően igazán egyedi és művészi mintarepertoárral érkeztek.

A kiállítók közt fogadta az érdeklődőket ceremóniamester, DJ, virágüzlet, cukrászdák, ruhakölcsönző, öltönyszalon, csoki-szökőkút, galambröptetés, táncoktatás és nem utolsó sorban rendezvény helyszín. Az egyik kiállító cég képviselőjétől megtudtam, hogy érdemes részt venniük a kiállításon, hiszen évről évre nyolc-tíz esküvő dekorálása realizálódik a kiállításon. Külön öröm volt számukra, hogy idén ők nyerték el a leglátványosabb stand címet.
Felsőbb körökben terjedt el esküvőszervező megfogadása, aki a pár igényei és költségvetése szerint rendezi meg az esküvőt, de többnyire a menyasszonyok örömmel vállalt feladata a szervezés, amihez a kiállítás minden bizonnyal irányt mutatott.