Nem sokon múlott a meglepetés

Remek hangulatú mérkőzés szemtanúi lehettek azok a kosárlabda kedvelők, akik kilátogattak az elmúlt szombat este, a Jászberény – Körmend mérkőzésre. Nem túlzás kijelenteni, hogy kis szerencsével meglepetés születhetett volna a Bercsényi úti sportcsarnokban.

Nagyon jól kezdtek a fiúk, hiszen csak 5-0 után tudtak válaszolni a vendégek. Az első etap vége előtt egálra hozták az eredményt, de Caffey a berényi csapat irányítója a dudaszó előtt beszórt egy duplát és máris kettő (19-17) volt közte.
A folytatásban is megmaradt a lendület és szépen kilencig kúszott a hazai gárda előnye. A vendégek 3,5 perc játék után mindössze két alkalommal tudtak pontot szerezni. Így nem csoda, hogy a félidőben 47-34 állt az eredményjelzőn.
A szünet után aztán a körmendiek nagyon határozottan védekeztek belül, kívülről pedig ezúttal nem ültek Horváthék triplái. A vége aztán az lett, hogy kiegyenlített (60-60) a Dunán-túli csapat.

Az utolsó tíz percben aztán így, kezdődhetett minden elölről. Sajnos mindez körmendi előnyt jelentett, majd kettő pontra megközelítettük a vendégcsapatot. De ők dobhattak büntetőt, amelyek behullottak, így a mieink gratulálhattak Ferencz Csabáéknak.

JP-TOP COP Jászberény – Egis Körmend 80-84

A vereség ellenére vastaps fogadta kosarasainkat, hiszen mindent megtettek a győzelem érdekében. Legközelebb október 30-án, pénteken 18,00 órai kezdettel a JP-TOP COP Jászberény – Alba Fehérvár összecsapás lesz látható, nemcsak a Bercsényi úton, hanem az M4 Sport csatornán is.