Remekeltek sportlövőink

Nagyszerű eredményekről kaptunk hírt Hábencius Ferencnétől, a Honfoglalás Lovas- és Lövészklub egyesületi titkárától. A Sportlövészet- gyorspont Országos Bajnokságon két arany-, két ezüst- és egy bronzérmet szereztek a klub versenyzői.

Június 5-én és 6-án Füzesabonyban rendezték meg a Sportlövészet-gyorspont Országos Bajnokságot, melyen lőállásba álltak a jászberényi Honfoglalás Lovas- és Lövészklub junior és felnőtt versenyzői. Az egyesület lövészei immár több, mint 10 éve szállítják az eredményeket és most is nagyszerűen szerepeltek.

A junioroknál Trájer Szabolcs KKPUNY, és KKPU.OPTIKA (puska), valamint Versegi Nóra KKPI.OPTIKA (pisztoly) a legjobbnak bizonyult, azaz országos bajnoki címet szerzett.

A juniorok további két versenyszámban is dobogóra állhattak. Versegi Nóra KKPU.NYILT (puska) és Nagy Fruzsina KKPU.OPTIKA (puska) a második helyet szerezte meg.

A felnőttek között sem marad dobogós helyezés nélkül a klub, hiszen Hábencius Ferenc NKPI.OPTIKAI irányzék (Központi gyújtású pisztoly) versenyszámban a harmadik helyen végzett.

A sikeres versenyzőknek és felkészítőiknek olvasóink nevében is gratulálunk!

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?