Pénteken nyit a strand

A Jászberényi Belvárosi Strandfürdő június 12-én megnyitja kapuit, várjuk kedves fürdőzni vágyó vendégeinket.

A kialakult Covid 19-es világjárvány, illetve annak további terjedésének megakadályozása érdekében az elmúlt időszakban több kormányzati intézkedés látott napvilágot, amelyek érintik az önfeledt strandolást, napfürdőzést is.

A szabályok értelmében a Házirendet is új előírásokkal kellett kiegészíteni, amelyek betartására – a saját és pihenni vágyó embertársai érdekében – kérünk minden látogatót. Ezek az intézkedések kifüggesztésre kerültek a strand pénztáránál, illetve megtekinthetők a honlapunkon is (www.vvzrt.hu).

Új intézkedések kerültek bevezetésre, mint pl.: a strand bejáratánál, a közös helyiségekben kézfertőtlenítő került elhelyezésre, amely használatára minden belépőt megkérünk; most még fontosabb, mint korábban annak figyelembe vétele, hogy a medencékbe történő csobbanás előtt mindenkinek használni kell a zuhanyzót, stb. Ezekről is tájékoztatást kapnak a munkatársainktól, akik ennek betartását folyamatosan ellenőrizni, és a be nem tartókat figyelmeztetni fogják. A mindenki számára ismert távolságtartás a strandon sincs máshogy, erre ismételten kérünk mindenkit.

Ez alapján a nem együtt érkező vendégek egymás közti távolsága a pénztári sorban álláskor 1,5 m, a medencében tartani kell egymástól a 4 m2, a füves területen a 16 m2 távolságot. Emiatt a strand befogadóképessége is megváltozott, ezért mielőtt felkeresnék strandfürdőnket az aktuális látogatólétszámról az alábbi telefonszámok egyikén: 06 57/412-108 vagy 06 30/942-1043 informálódjanak munkatársainktól.

Kérjük az előírások betartását és vigyázzunk egymásra! Kellemes pihenést kívánunk!

Jászberényi Belvárosi Strandfürdő

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?