Csobbanás a strandszezonba

A májusi hideg időjárás némiképp késleltette a strandok nyitását, de június eleje óta számos napsütéses, igazán meleg napot tudhatunk magunk mögött. A hétvégén különösen jól esett a nyári kánikulából bevetni magunkat a hűs habokba és elidőzni a medencékben.

Ehhez kínálta szolgáltatásait és folyamatosan várja a pihenni, sportolni vágyókat városunk két strandja is a belvárosban és a hűtőgépgyári lakótelepen egyaránt. A Jászberényi Strand és Termálfürdő, valamint a Jászberényi Lehel Uszoda és Strandfürdő a nyári szezonban hosszabbított nyitva tartással üzemel: pénteken és szombaton 21 óráig, a többi napon 20 óráig várja vendégeit.

Újdonságként a vizes élmények mellett kiegészítő programokat is szerveznek a belvárosi strandon, köztük hétvégenként kézműves foglalkozással és különféle bemutatókkal. A fiatalabb vendégeknek jó hír, hogy hamarosan megújul az uniós szabványoknak is megfelelő csúszda és játszótér.

A két létesítményt üzemeltető Jászberényi V.V. Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint hétvégén a két strandot összesen közel háromezren látogatták. Ezt a magas látogatottságot szeretnék még feljebb tornázni. Az idei nyári szezonra hirdetett akció keretein belül azok, akik jegyet váltanak valamelyik jászberényi strandra, azon a napon a fürdőzés után a pénztártól kapott nyugta felmutatásával fél áron mehetnek be az Jászberényi Állat- és Növénykertbe. Ez fordítva is igaz, tehát az állatkert meglátogatása után az ott kapott nyugta felmutatásával a teljes ár feléért strandolhatnak a vendégek.

Gergely Csilla

Gergely Csilla

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?