112 hírek

Kigyulladt a matrac. Matrac gyulladt ki egy romos, lakatlan házban január 11-én, szombat délelőtt Jászapátiban, a Huszár utcában. A jászkiséri önkormányzati és a jászapáti önkéntes tűzoltók fékezték meg a lángokat, és vitték ki a matrac maradványait az ingatlanból.

Gondot okozott a fagy. A megye tűzoltóit összesen huszonnégy alkalommal riasztották a faggyal összefüggésben január 18-án és 19-én. Jellemzően a zúzmara terhe alatt meghasadt, megdőlt fákhoz, leszakadt elektromos és távközlési kábelekhez kellett vonulni. Jászberényben egy fa kárt tett egy tanyaépület tetejében és kéményében, de szerencsére az ingatlan nem vált lakhatatlanná.

Felborult egy személygépkocsi. Árokba sodródott és tetejére borult egy személygépkocsi január 18-án, szombat délután Jászkiséren, a Fő úton. Az autóban egy ember utazott, ő önerejéből elhagyta a járművet. A jászkiséri önkormányzati tűzoltók drótkötél segítségével kerekeire állították és áramtalanították a gépkocsit, majd levontatták az úttestről. Az esetnél a mentőszolgálat munkatársai is dolgoztak.

Kiégett egy autó Jászberényben. Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi január 21-én, reggel Jászberényben, a Káposztáskert utcában. A bejelentő elmondta, hogy már a beindításkor érezte a füstszagot, a lángok ezt követően csaptak fel. A jászberényi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik két vízsugárral avatkoztak be, majd elvégezték az utómunkálatokat. A tűz nem terjedt tovább, de a gépkocsi szinte teljesen megsemmisült.

forrás: police.hu

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?