Lencse Attila a JVSC új elnöke

Mint azt előző számunkban is közreadtuk, a Jászapáti Városi SE Pető Béla elnök lemondása miatt június 15-én tartotta tisztújító közgyűlését, ahol új elnököt és elnökséget választottak.

Az összehívott tisztújító közgyűlés határozatképes volt, és az előző közgyűlésen megválasztott jelölő bizottság egy elnökjelöltre tett javaslatot. Mivel több javaslat nem érkezett, a közgyűlés egyhangúan Lencse Attilát választotta meg a JVSC elnökének, aki több éve a tenisz szakosztály tagja. Új elnökségi tagokat is választottak. Urbán Ferencet az úszószakosztály, Járvás Róbertet az asztalitenisz, Zsidei Gábort a labdarúgó, valamint Szabari Kálmánt a birkózó szakosztályból. Az egyesület pénzügyi dolgai integrálva lesznek a Polgármesteri Hivatalba a könyveléssel együtt. Mindezt az átláthatóbb és rugalmasabb ügyvitel érdekében határozták el.

– Váratlanul ért a felkérés, egyáltalán nem számítottam rá. Végülis igent mondtam, mert szeretném, hogy Jászapátin még inkább fellendülne a sportélet. Fontosnak és elsődlegesnek tartom másokkal együtt, hogy a felnőtt futball újraéledjen a városban. A nyáron azért dolgozunk, hogy az őszi idénytől kezdődően a felnőtt csapat már a megyei III. osztályban induljon. Ezt követően fokozatosan fel kívánjuk építeni a labdarúgóknál az utánpótlás szakosztályokat is. Mint ismert, az OB 2-es teniszcsapat megszűnt, így az alapokon szeretnénk kezdeni. Azaz a teniszben is az utánpótlás megteremtésén munkálkodunk. Első lépésként a pályahasználatra megfelelő szerződést kötünk és így nyugodt keretek között valósíthatjuk meg elképzeléseinket az utánpótlás felépítését illetően – nyilatkozta lapunknak a JVSC újonnan megválasztott elnöke, Lencse Attila.

Ács Tibor

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?