Jászberény Város Szent Klára szociális munka díj

A Város Napja előestéjén a díszünnepség keretében Jászberény Város Szent Klára szociális munka díjjal jutalmazták a kiemelkedő közösségi munkát végző polgártársainkat. 

Nagyné Fehér Edit 1986-ban a Jászberényi Tanítóképző Főiskolán kapott tanítói diplomát, amihez gyógypedagógiai főiskolai, majd gyógypedagógus-autizmus szakos egyetemi diplomát szerzett.

Kezdettől a pedagógus pályán dolgozik Jászberényben és a felsőjászsági iskolákban, jelenleg a Jászsági Gróf Apponyi Albert Általános Iskola tagintézményeiben fejlesztőpedagógus.

Szakemberként, érintett szülőként, legfiatalabb gyermeke révén került kapcsolatba a Fogódzkodó Jászsági speciális ellátást igénylő gyermekek, ifjak, felnőttek szüleinek és segítő szakembereinek egyesületével, 2008 tavasza óta pedig az egyesület elnöke.

Elkötelezett harcosa az esélyegyenlőségnek, érdekvédelemnek. A fogyatékkal élő emberek felé történő odafordulása példamutató.

Sebőkné Kis Zsuzsanna a Jászberény Városi Önkormányzati Bölcsőde és Védőnői Szolgálat intézményvezető-helyettes kisgyermeknevelője.

Pályafutását 2001-ben a Városi Önkormányzati Bölcsődében kezdte. A gyermekek gondozását, nevelését mindig nagy szeretettel, az egyéni bánásmód érvényesítésével megbízhatóan, pontosan végzi. Munkáját hivatásként megélve, mindig arra törekszik, hogy a bölcsődei ellátást igénybe vevő családok biztonságban tudhassák szeretett és féltett csemetéiket. Sokat tesz a kisgyermeknevelői munka presztízsének emeléséért.

Lelkiismeretesen készíti fel a főiskolás hallgatókat a kisgyermeknevelői hivatásra. Tapasztalt, odaadó, szakmai munkájára igényes kisgyermeknevelő, példaképül szolgálhat a pályakezdő fiatalok számára.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?