Továbbra is hibátlan a teniszcsapat.

Négy mérkőzést játszott az idei szezonban városunk teniszcsapata az OB3 H csoportjában. Mind a négy meccs után győztesen hagyták el a teniszpályát.

Az első két mérkőzésüket hazai pályán játszották a CO-OP Star TE férfi teniszezői az országos tenisz csapatbajnokság keretein belül. Mindkét mérkőzésre fővárosi együttesek érkeztek a Szelei úti pályára. Az első játéknapon május 14-én szombaton 9-0-ra verték a Törő Se csapatát, másnap vasárnap pedig 8-1-re a Golden ACE együttesét.

A folytatás, azaz a május 21és 22-vel jegyzett hétvége is igen jól sikerült számukra. 21-én szombaton Budapestre utaztak, a Fővárosi Vízművek csapatához, ahol a hat egyéni mérkőzés megnyerése után a párosban is diadalmaskodtak, ami 9-0-s győzelmet jelentett számukra. Vasárnap május 22-én pedig Nyíregyháza teniszezőit fogadták. Mint azt Dancsó Márk elmondta, igen tartalékosan állta ki, mivel két meghatározó játékosuk is hiányzott. Az egyéni meccsek után 3-3-ra álltak, így a párosokra maradt a döntés. Szerencsére ebből is abszolváltak kettőt és így értelemszerűen 5-4-re nyerték ezt a nagyon nehéz és fontos meccset. Így továbbra is 100 %-os a CO-OP Star TE férfi tenisz csapata, egyedüliként a bajnokság H-csoportjában.

A következő szombaton május 28-án, Tiszaújváros együtteséhez utaznak, majd az azt követő vasárnapon pedig Budapestre, a nagyon erősnek tartott Gém SE együtteséhez.