Berek Gábor Európa-bajnokságra és VB-re készül

Régen hallottunk Berek Gábor testépítőről. Most itt az ideje, hogy pótoljuk, hiszen újra figyelemre méltó eredményt produkált és ezzel kvalifikálta magát VB-re is.

A Jászberényi Sport Egyesület Testépítő Szakosztály edzője és egyben kitűnő versenyzője május 7-én, Budakalászon vett részt a Bodysport Kupán, amit a testépítők részére írtak ki. A rendezvényen 250-en mérettették meg magukat, mintegy 30 kategóriában.

Berek Gábor nagyszerűen versenyzett és első helyezett lett a „Body building -172 cm” kategóriában. Ezzel a remek teljesítménnyel, kvalifikációt szerzett a WABBA VB-re, amit Olaszországban rendeznek június 19-én. Berek Gábort klubtársa, Bálint Katalin is elkísérte, aki természetesen rajthoz is állt. Katalin a „Fitness Figure” versenyszámban indult és épp, hogy lecsúszva a dobogóról, 4. helyezést ért el.

Berek Gábor a VB előtt még egy igazán nagy versenyen vesz részt, mégpedig a WBPF Európa-bajnokságon. Szerencsére nem kell messzire utaznia, hiszen Magyarországon rendezik, május 29-én.

Bálint Katalin.JPG

Bálint Katalin a 4. helyen végzett…