Besenyi Gábor a JFC ideiglenes edzője.

A Jászberényi FC elnöksége hétfőn felmentette a felnőtt labdarúgócsapat szakmai stábját. A vezetőedzői teendőket az U-19-es csapat edzője Besenyi Gábor látja el ideiglenesen.

„A felnőtt labdarúgócsapat gyengébb eredményei és változó teljesítménye miatt, április 18-án hétfőn leültünk az elnökség tagjaival és úgy döntöttünk, hogy egy másik edzői stábbal folytatjuk a hátralévő labdarúgó idényt. Átmenetileg – ami lehet egy-két mérkőzés, de akár az idény végéig is – Besenyi Gábor az U-19-es csapat edzője dirigálja a társaságot, már a Tállya elleni meccsen is ő ül a kispadon. Közben keressük azt a vezetőedzőt – és segítőit -, aki a jövőben a felnőtt csapatot fogja irányítani. Korrekt, normális viszonyban váltunk el a stábtól és sok sikert kívánunk nekik a jövőben. Ez a döntésünk egyáltalán nem azt jelenti, hogy csak és kizárólag az edzők hibája volt az eddigi mérsékelt szereplés oka.” – nyilatkozta lapunknak Dr. Gottdiener Lajos a JFC elnöke.

Emlékeztetőül a leköszönt edzői stáb tagjai. Igor Nicsenko vezetőedző és három segítője: Arany László, Panyi Csaba és Gróf Attila. Arany László egyelőre az U-19 –es csapatnál tevékenykedik és vélhetően Panyi Csaba is az utánpótlásnál fog majd helyet kapni. Besenyi Gábor munkáját a felnőtt csapatnál az egyik legtapasztaltabb játékos, Ulvicki Mihály fogja segíteni.