Ismét nyert a Jászberényi CHC

Ezúttal is hazai pályán játszott városunk 3. számú jégkorongcsapata a Jászberényi CHC, akik egy fővárosi amatőr csapatot láttak vendégül.

Rangadóra készült mindkét gárda, hiszen a berényi alakulat a 3. míg a vendég együttes a 4. helyet foglalta el a találkozó előtt a táblázaton. A végén aztán kiderült, hogy nem történt helycsere a tabellán. Persze addig nem eseménytelenül telt el a 3×15 perc.

Remekül kezdtek a berényi srácok. Már az első percben ráijesztettek a Vénfarkasok gárdájára, hiszen Balogh Zsolt átadásából Tábori Attila zörgette meg hálójukat, 1-0. Bár mindkét kapu forgott veszélyben az első etapban nem esett több gól.

Úgy tűnik a fővárosiak „lekopírozták” az első harmad első percét, mert a másodikban ugyanekkor ők szereztek gólt és máris 1-1 állt az eredményjelzőn. Szerencsére a C-sek hamar észbe kaptak. Versegi Imre egyik kapura lövésébe „belenyúlt” – mint gyorsan kiderült jól tette – Tóth Roland és 2-1-re alakította a mérkőzés állását. Nem bíztak semmit a véletlenre a fiúk és biztos, ami biztos alapon Balogh Zsolt is feliratkozott a góllövőlistára. Így már 3-1-es állásnál nyugodtabban pihentek egy kicsit.

A záró harmadban természetesen a „farkasok” sem hagyták magukat, de csak szépítésre futotta erejükből, így a C csapat egy újabb hazai győzelmet könyvelhetett el szombat (02.13.) este.  

Jászberényi CHC – Vénfarkasok 3-2