A jobbtól nem szégyen kikapni…

A focimeccsre ezúttal nagyon sokan kilátogattak, nem véletlenül, ugyanis a listavezető Kisvárda érkezett a Jászság fővárosába.

A vendégek kiugró csatárát a 16-os vonalon belül már az első percben buktattuk, és a megítélt büntetőt gólra váltották, 0-1. Az 5. percben Szatmári ismét a hálóból szedte ki a labdát, amit Milovac Marko kotort a kapuba, 0-2. Valamelyest helyre állt a rend a mezőnyben, de a kapura nem tudtak veszélyt jelenteni Farkas Jánosék.

A szünet után is általában az ellenfél dominált, és ha Menougong George egy kicsit ügyesebb, növelhette volna előnyüket. Nekünk is akadt azért egy-két lehetőség. Talán Gulyás László előretörése hozhatott volna változást, ám kecsegtető helyzetben megpattant a labda és fölé ment lövése. A becserélt Bálint Artúrnak is voltak jó megmozdulásai és lövése is, de ez nem okozott gondot kapusuknak. Sajnos a miénknek igen, amikor egy szöglet után Kardos Norbert véthetetlen fejese landolt a hálóba, 0-3. A hátralévő negyedórában ugyan voltak még próbálkozások, de az eredmény már nem változott.

Jászberényi FC – Várda Labdarúgó KFT. 0-3

Győzött tehát a jobb erőben lévő csapat, amelynek szélsői nagyon gyorsak és erőszakosak voltak. Védőik pedig szorosan tapadtak a mi játékosainkra, így nem tudtak a meg szokott ritmusukban futballozni. Szombaton sem vár könnyű meccs a focistáinkra, hiszen az 5. helyen tanyázó Hatvanhoz utaznak.