Kézilabda tornagyőzelem Kassán

A Jászberényi TF DSE leány kézilabdacsapat két korcsoporttal utazott Kassára a XIX. Summer Cup nemzetközi kézilabdatornára, ahol nagyszerűen szerepeltek.

– Mivel a Nemzeti Bajnokság harmadosztályában befejeződött a küzdelemsorozat – ahol a serdülő és ifjúsági csapataink is a bronzérmet szerezték a meg –, ez a kupa méltó levezetése volt az évnek. Egyúttal lehetőséget is adott arra, hogy megmérettessék magukat más nemzeti gárdákkal is – mondta el hazaérkezésük után Turcsányiné Pesti Edit, az egyesület edzője.

Ezen a színvonalas tornán immáron negyedik alkalommal vettek részt a JTF DSE utánpótlás csapatai. A három nap alatt a lányok sok nehéz mérkőzést játszottak, amelyeken szoros eredmények születtek. A torna végére az ifjúságiaknak sikerült megszerezniük a végső győzelmet, és az azzal járó kupát, míg a serdülő csapat a dobogó harmadik fokáig jutott.

A JTF DSE serdülő és ifjúsági korú kapusa – Kis Virág és Laky Lilla –, külön elismerésben is részesült, mivel az egész torna során kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. Így ők érdemelték ki a torna legjobb kapusa különdíját mindkét korosztályban.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?