Vágyak helyett tettek

Az Egészség és Életmód sorozat idei első előadásán Szatmári Nóra asztrológus, életvezetési tanácsadó egész évre vonatkozó útmutatásait hallgatták meg az érdeklődők 17-én, csütörtök este a Déryné Rendezvényházban.

Szatmári Nóra szerint 2019. a növekedés éve. A csillagok állása és a numerológia azt mutatja, hogy ez az időszak a legmegfelelőbb a változtatásokra, a kockázatok megtételére. Amit az agyunk fantáziaszinten leképez, azt képesek vagyunk fizikailag is megvalósítani. A fenti tézisre a 2019-es esztendő fog ráerősíteni, csak mernünk kell lépni – hangsúlyozta az előadó.

A lépésekhez az esztendő hónapjain gondolatban végigjárva mutatott irányokat. Elárulta, hogy a tavasz lesz a legalkalmasabb időszak a jogi ügyek elintézésére, a barátságok megerősítésére, a szülő-gyermek kapcsolatok rendbetételére. Nyáron a megbocsájtásnak, az anyagi ügyek rendezésének van a legjobb ideje. Aki házasodni szeretne, nyáron tegye a hosszú, boldog kapcsolat reményében! Az ősz az elengedés, a javuló szülő-gyermek kapcsolatok ideje. Jó hír a szingliknek, hogy ezekben a hónapokban nagy eséllyel párra találhatnak. Az év vége remek lesz. Növekszik az igény a figyelemre, a szociális-társadalmi jobbulásra. Érdemes elmélyedni a vallásban, a spiritualitásban. Mindent összevetve, az Uránusz hol előre. hol hátra megy, ami nekünk valamiért jó.
Az asztrológiai jóslatok után a Tarot képek elemzése is hasonló jövőt vetített előre erre az évre. A numerológia szerint vizsgálódva az év a nőknek kedvez jobban, de a férfiaknak sincs okuk aggodalomra, mert a 2020 viszont az övéké lesz.

Szatmári Nóra azt javasolja, idén kezdjünk valami újba. Ha kell, kockáztassunk, váltsunk munkahelyet, tanuljunk, tanítsunk. Nyugodtan hagyjuk el a járt utat a járatlanért. Merjük bátran hangoztatni a véleményünket. Engedjük el a felesleget, a poros dolgainkat, így több energia jut az új felépítésére, a tervek, ötletek megvalósítására. Az előadó szerint nagyon ajánlott lottót venni az idén.

A növekedés Szatmári Nóra számára máris megvalósult, hiszen naponta frissülő blogjának nézettsége ugrásszerűen megnövekedett, ezenkívül a kalendáriuma is jól fogy. Az írás mellett rendszeresen tart előadásokat, kiscsoportos találkozókat, amelyekre itt is volt lehetőség jelentkezni. A pozitív energiák bevonzását az általa fűzött karkötők megvásárlásával lehet növelni, a bizonytalankodókat a szintén a keze munkája alól kikerülő inga igazíthatja útba. Aki mindezekre nem ruház be a növekedésben bízva, legalább abban a tekintetben fogadja meg Szatmári Nóra tanácsait, hogy vesz egy lottószelvényt!

Kárpáti Márta

Kárpáti Márta

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?