V. JÁSZ-TOOL Kupa strandkézilabda torna

Megkezdődött a strandszezon, mi sem jelzi jobban, mint hogy strandkézilabda tornát rendeztek a Lehel Termálfürdő és Kempingben június 8-án. Az V. JÁSZ-TOOL Kupa küzdelmeire került sor, melyre hét női csapat jelezte nevezési szándékát.

Az “A”-csoportban a Twister (Kispest) nem kímélte ellenfeleit, mindhárom csapatot 2:0-ra verte. A másik három csapat viszont körbeverte egymást, így a szervezőknek számolgatniuk kellett, hogy ki kerül a legjobb négy csapat közé. Egymás elleni eredménnyel az ASE (Tápiószentmárton) csapata lett a csoport második, megelőzve a Bónusz brigádot (Budapest) és a Blue Gin (Veresegyház) csapatát. A “B”-csoportban a Maják (Budapest) megnyerte mindkét meccsét, a Pink Gin (Veresegyház) pedig legyőzte a Szedett-vedettek lányait (Budapest), így az előbbi két csapat jutott be az elődöntőbe.

Az 5. helyért a Bónusz brigád szétlövéssel verte a Szedett-vedettek csapatát. Az első elődöntőben a Pink Gin győzött a Twister ellen, míg a Maják az ASE csapatát verte. A 3. helyért a Twister nagy küzdelemben győzte le az ASE-t, s az első helyért is szétlövés döntött. A Maják keze remegett meg kevésbé, így az V. JÁSZ-TOOL Kupát és a vele járó aranyérmeket is ők vihették haza.

Különdíjakat is kiosztottak a szervezők. A legjobb kapus Fási-Szabó Lilla (Twister), a legjobb játékos Lesch Lili (Pink Gin), a gólkirálynő Németh Hanga (Twister) míg a legjobb “nyúl” Váradiné Szilágyi Kitti (Maják) lett.

 

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?