Országos döntőben a bercsényi futsal csapata

Hazai környezetben, a Bercsényi Játékcsarnokban fogadta ellenfeleit a Futsal Diákolimpia országos selejtezőjében a Bercsényi iskola futsal csapata. A 7-8. osztályos fiúkból álló együttes előbb a salgótarjániakat, majd az egrieket legyőzve jutott az országos döntőbe.

A Bercsényi Játékcsarnokban megrendezett selejtezőn a bercsényisek először a salgótarjániakkal mérkőztek meg. Az izgalmas találkozó 2-2-es döntetlennel végződött, s jöhettek a büntetők. A berényi fiúk lába remegett kevésbé, s ezt ők nyerték, s így 3-2-re a mérkőzést is megnyerték. Maszlag-Csáki Dávid és Járomi Zalán szerezte a bercsényis gólokat, míg a büntetőket Járomi Zalán, Kuli Kevin és Rácz Misu értékesítette.

Az egrieke ellen már könnyebb dolga volt Kiss Attila (felkészítő tanár) fiainak, akik szórták a gólokat és 7-1re győztek. Gólszerzők: Járomi Zalán (4), Rácz Misu, Vincze Zoárd, Bathó Bálint.

A Bercsényi csaptának tagja volt a selejtezőn (zárójelben a játékosok klubja): Nagy Péter (Szolnoki MÁV), Gál Benedek, Vince Zoárd (Tehetség SE), Göcző Gergő (Tehetség SE), Rácz Misu, Kuli Kevin (Tehetség SE), Szabó Bálint (Tehetség SE), Bacher Konrád (Vasas), Kovács Gergely Csanád (Tehetség SE), Borbás Máté (Tehetség SE) Bathó Bálint (Tehetség SE), Maszlag Csáki Dávid (Tehetség SE), Járomi Zalán (Szolnoki MÁV). Felkészítő pedagógus: Kiss Attila.

A csapat tagjainak és felkészítő tanárának olvasóink nevében is gratulálunk és hasonló jó szereplést kívánunk az országos döntőben.

 

 

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?