II. Jász-Tool Kupa

A Jász – Tool Team Kft. második alkalommal támogatta a futsal jászberényi népszerűsítését, január első hétvégéjén került sor a II. Jász-Tool Kupa futsal tornára.

A tavalyi év után idén már 12 férfi csapat nevezett a futsal kupára, reggeltől estig zajlottak a küzdelmek. Az “A” csoportban a Rácz-Acélművek végzett az első helyen,mellette a Nagy a tét csapata jutott tovább. A “B” csoportban 3 kiemelkedően jó csapat kiélezett mérkőzéseit láthatták a szép számmal kilátogató nézők, első helyen a VMK 93 , második helyen a Bogyóka Tejbolt, míg harmadik helyen az NB-III-as játékosokat felvonultató JFC jutott tovább. A “C” csoportban az első helyen a futsal NB-II-es Kistarcsa, második helyen a Brigád,míg harmadikként a Lyft jutott be a legjobb nyolc közé. Egyenes kiesés rendszerben folytatódott tovább a torna, 3 mérkőzés viszonylag sima továbbjutást hozott ( JFC, VMK 93, Kistarcsa ), de a negyedik találkozón parázs csatát,szép gólokat és Brigád győzelmet ( a Bogyóka Tejbolt ellen ) láthattak a kilátogató szurkolók. A döntőbe jutásért a JFC magabiztosan verte a VMK 93-at, míg a Brigád büntetőkkel bizonyult jobbnak a Kistarcsánál. A harmadik hely is büntetőkkel dőlt el, a Kistarcsa ezt a párbajt is elveszítette,így a VMK 93 lett a dobogós. A döntő óriási küzdelmet hozott,melyet végül is a Brigád nyert meg 3:2-re a JFC ellen.

A tornagyőztes csapat tagjai: Papp Norbert, Papp Zoltán Patrik, Pomázi Szabolcs, Pomázi Tamás, Dancsa Máté, Ziska Richárd, Nagy Szabolcs, Száraz Róbert.

A Jász-Tool Kupa legjobb mezőnyjátékosa Süttő Attila ( JFC ), legjobb kapusa Papp Norbert ( Brigád ), gólkirálya Besnyő Dániel ( Kistarcsa ) lett.

szerző: Kiss Attila

fotó: Pesti

 

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?