Bronzéremért játszhat a Lehel HC

Középszakaszához érkezett az OB3-as jégkorongbajnokság, ahol a Lehel HC visszavágómérkőzésen fogadta a Kanadai Magyar Hokiklub SE-t.

Mivel a Lehel HC az első mérkőzésen vereséget szenvedett a fővárosban a KMH-tól, mindenképpen a visszavágás fűtötte hokisainkat. Az ellenfél szerzett ugyan vezetést, de Bálint Artúr egalizálta a meccset. Ezután a vendégek sebességet váltottak és 4-1-re elléptek.

A második harmadban sikerült felzárkózni egy gólra, mert az ő találatukra Nagy Zoltán, Bálint Artúr, valamint Tóth Imre kétszer is tudott válaszolni, így 5-6-nál kezdődött a befejező etap, ahol sikerült egyenlíteni Szajka György révén két alkalommal is. 7-7 után –alig másfél perccel a meccs vége előtt – újból megrezdült a hazai háló (7-8). Mindent egy lapra feltéve hat berényi mezőnyjátékos próbálta bevenni az ellenfél kapuját, ám a pestieknek sikerült a korongot elhalászniuk majd az árván maradt kapuba továbbítani a játékszert. Így: Lehel HC – KMH SE 7-9. Ez azt is jelenti, hogy bronzéremért játszhat a berényi legénység, előreláthatólag február végén. Addigra majd eldől, hogy a Hargitai Farkasok – Szigeti Bikák párharcából melyik együttes lesz a Lehel HC ellenfele.

Ács Tibor

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?