Jászberényi Prima díjasok

Jászberényiek is sikeresen szerepeltek a Prima gálán. A szeptember 16-án megrendezett ünnepségen került sor a Területi Prima díjak átadására.

A Jászság Népi Együttes kapta a „Prima”díjat, valamint Csörgő Csaba építészmérnök elismerést vehetett át. A Jászság Népi Együttes díját Szűcs Gábor vette át.

Az ünnepség keretén belül a 2019. évi Megyei Vállalkozói díjak átadására is sor került. A kitüntetett tíz személy között a jászberényi Baráth Gábor a „2019. év biztonságtechnikai mérnöke” címet kapta. Baráth Gábor villamosmérnök, biztonságtechnikai mérnök, tűzjelző rendszertervező mérnök. Egyéni vállalkozóként dolgozik. Munkája a tűzjelző rendszerek tervezése, beüzemelése és időszakos felülvizsgálata. Több országos hálózattal rendelkező cégnek dolgozik.

Több helyi és környékbeli cég, intézmény tűzjelző rendszereit tervezte, beüzemelte és felülvizsgálja. Munkájára igényes, segítőkész, üzleti partnereinek szabadidejében is rendelkezésükre áll. Számára a díjat Oszvald Nándor adta át, aki korábban az év ötvös mestere volt.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?