Nem csak ígérünk, meg is valósítjuk

A fenti címmel jelent meg a Közösen Jászberényért Egyesület (KJE) választási kiadványa, melyet Budai Lóránt, a szervezet polgármesterjelöltje mutatott be sajtótájékoztató keretében május 18-án, szombaton délelőtt a jászberényi piacon.

– A kampány hajrájában vagyunk, s most is úgy gondoltuk, mint tavaly januárban, hogy kiadunk egy füzetet arról, hogy mit értünk el az elmúlt időszakban. Az időközi választáson szinte egy emberként mozdult meg Jászberény, s azt gondolom, hogy ez a nagyfokú felhatalmazás, bizalom bennünket arra is sarkalt, hogy ne csak a mindennapokban dolgozzunk, hanem egy összefoglalót is a választók elé tegyünk az elmúlt másfél évről. Kicsit féltem attól, hogy most csak másfél évről kell számot adnunk, ám ezúttal is sikerült 32 oldalt megtöltenünk. A teljesség igénye nélkül mutatjuk be, hogy mi is történt az időközi választás óta, s hogy milyen terveink vannak a következő öt évre. Nagyon fontos üzenetként mondjuk el, hogy azok a választópolgárok, akik tavaly januárban elmentek az urnákhoz, azok menjenek el most is. Most öt évre kérünk felhatalmazást, s szerintem ez a kiadvány is bizonyítja, hogy tudunk majd élni ezzel a hosszabb lehetőséggel is. Bárkinek, bármilyen kérdése van, az továbbra is kereshet bennünket bizalommal – mondta Budai Lóránt, aki arra is kitért, hogy az elmúlt ciklus egy történelmi időszak volt a város életében.

– Rövid időn belül ez már a negyedik választás lesz, s erre még nem volt példa. Azért került erre sor, mert békétlenség jellemezte a testület munkáját az első három évben. Az együttműködés minimálisan sem működött, s ezt a város lakói érezték. Az időközi választást követően békében tudtunk a munkára koncentrélni, dolgozni. A tét most az, hogy tudunk-e a következő 5 évben is így dolgozni tovább. Én azt kérem, hogy erre szavazzanak a város lakói és támogassák a Közösen Jászberényért Egyesület jelöltjeit.

A következő öt évre két nagy vállalást is kiemelt a KJE polgármesterjelöltje, melyet ugyancsak tartalmaz a kiadványuk. Az egyik a Tiszti Klub fejlesztése, a másik pedig az új zeneiskola megépítése.

– Hiszem azt, hogy mind a kettőt sikerül a következő ciklusban mevalósítanunk. Mert mi nm csak ígérgetünk, hanem meg is valósítjuk a terveinket – mondta sajtótájékoztatója befejezéseként Budai Lóránt, a KJE polgármesterjelöltje.

 

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?