Megtekintések száma: 46
0 0
Olvasási idő:59 másodperc

Amint arról korábban már hírt adtunk, Száraz Bálint meghívást kapott a Mr. Olympia versenyére, Las Vegasba. A világ legjobbjait felvonultató megmérettetésre a fiatal jászberényi erőemelő kitűnő eredményeinek köszönhetően kapott meghívást.

Lapzártánkkor Bálint még Las Vegasban van, de a Facebookon megosztotta, hogy a fekvenyomásban, a -82,5 kg-os kategóriában az első helyet szerezte meg. Eredményének értékét növeli, hogy mindezt munka mellett érte el. Először teljesítette a 185 kg-ot, majd a 195 kg sem fogott ki rajta. A 202,5 kg már túl nehéznek bizonyult, így nem sikerült a bravúr, hogy 200 kg fölé kerüljön, de így is az első helyen végzett.

Bálint példája jól bizonyítja, hogy milyen eredményeket érhet el, aki a tehetségét kihasználva, meg is dolgozik a sikerért. Mert ő igazán megdolgozott azért, hogy meghívást nyerjen a Mr. Olympiára, ahol fantasztikusan teljesített.

Természetesen jár a köszönet a támogatóinak is, akik lehetővé tették, hogy részt vehetett ezen, az egész világ által követett versenyen, s öregbítette Magyarország, s ezen belül Jászberény hírnevét: Key4you Fitness FaceBox Gyorsétterem Jászberény Kondor Taekwon-Do SE Budai Lóránt, CO-OP Star Kereskedelmi Zrt.

Száraz Bálintnak Olvasóink nevében is gratulálunk, s várjuk haza, hogy élményeit megossza majd velünk is.

Szántai Tibor