Győztek jégkorong csapataink

Az OB III-as bajnokságban szereplő Lehel HC és az OB IV/A csoportjában szereplő Warriors Jászberény is győzelemmel zárta legutóbbi, hazai mérkőzését.

A Lehel HC január 19-én az ESMTK együttesét fogadta, s egy igen gólgazdag mérkőzés után örülhettek a mieink. Igaz, a találkozót a vendégek kezdtek jobban és az első harmad után 2-0-ra vezettek a pesterzsébetiek. Változott a játék képe és az eredmény is a második 20 percben, melyet 4-1-re nyert meg a Lehel HC és 4-3-as vezetéssel kezdték a záró harmadot. Ebben pedig mindkét oldalon potyogtak a gólok (7-4) és végül 11-7-re nyert csapatunk.

Lehel HC – ESMTK 11-7 (0-2, 4-1, 7-4)

A Lehel HC gólszerzői: Nádasdi Dávid (4), Bálint Artúr (3), Szajka György, Tóth Imre, Tóth Krisztián, Tóth Dávid.

A Lehel HC a kilenc csapatot felvonultató OB III-ban jelenleg 9 ponttal (3 győzelem, 2 vereség) az 5. helyen áll. Legközelebb a berényi hokisok január 29-én a Hargitai Farkasok ellen lépnek jégre a Mátyásföldi Jégcsarnokban. Az ellenfél már hat mérkőzést játszott és egy győzelemmel áll jobban a mieinknél.

 

Az OB IV/A csoportos bajnokságban a Warriors Jászberény (fotónkon) január 23-án a White Sharks HC együttesét fogadta. A két csapat azonos pontszámmal kezdte a találkozót, azaz mindkét alakulat számára fontos összecsapásról volt szó. Az első harmadban kiegyenlített nagy küzdelem folyt a jégen s ebből a mieink jöttek ki jobban (2-1). A folytatásban azután már hátul stabilabb, elől pedig eredményesebb volt a Warriors és a fiúk szép lassan felőrölték a cápák ellenállását. A második 20 percet 3-0-ra, majd a záró harmadot 3-1-re nyerte meg csapatunk, s így kialakult a 8-2-es végeredmény

Warriors Jászberény – White Sharks HC 8-2 (2-1, 3-0, 3-1)

A Warriors Jászberény gólszerzői: Guba Martin (2), Oskola Sándor (2) Tátrai Tamás (2), Rusvai Martin,  Jerko László.

Győzelmével a Warriors Jászberény a 11 csapatos mezőnyben jelenleg a 3. helyen áll a 7 mérkőzésen szerzett 15 pontjával (5 győzelem, 2 vereség). A sorsolás szerint február 6-án a DVTK Jegesmedvék ellen hazai pályán folytatják majd a szezont a Warriors Jászberény.

 

 

Latest posts by Munkatársunk (see all)

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?