Továbbjutott a Hepp Kupában a JKSE

Hepp Kupa második fordulójában, október 19-én kedden este, a Kiskunfélegyházán lépett pályára a JKSE csapata és magabiztos győzelemmel lépett tovább.

A Hepp Kupa második fordulójában kapcsolódott a sorozatba a Jászberényi KSE csapata. Földi Sándor fiai az NB II Keleti-csoportjában szereplő Kiskunfélegyházi KC vendégeként léptek pályára.

Egy szoros első negyed után a második tíz percben igazi kosárözönt zúdított csapatunk ellenfele nyakába, s már a félidő végére eldöntötte a találkozó sorsát. A folytatásban pedig már csak az volt a kérdés, hogy a találkozó lefújásakor mekkora lesz a különbség a csapatok között. Nos, a mérkőzés végére 51 pontra nőtt a mieink előnye (66-117)

Hepp Kupa 2. forduló

Kiskunfélegyházi KC – Jászberényi KSE 66-117 (22-26, 14-41, 13-28, 17-22)

További eredmények

Dombóvári Kosársuli KE – Bajai Bácska FKE 87-67

CVSE Vulkán Fürdő – SMAFC 1860 Kosár Akadémia 80-86

Közgáz SC és DSK/B – budapesti Honvéd SE 35-133

PTE PEAC – PVSK-CARGATE 88-111

BKG-Veresegyház – Dunaharaszti MTK 48-102

A JKSE számára ez a bemelegítő találkozó volt a pénteki bajnoki előtt. Pénteken Veszprémben már sokkal nehezebb dolga lesz Rakicséknak, hiszen a 2 győzelemmel és 2 vereséggel álló Veszprémi Kosárlabda Kft. ellen kell pályára lépniük. Ez már csoportrangadónak számít, s egy újabb győzelemmel megerősítené helyét az élmezőnyben csapatunk. Reméljük, hogy így lesz.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?