Pénteken ismét idegenben szerepel a JKSE

A férfi kosárlabda NB I/B piros csoportjának 4. fordulójában is idegenben szerepel a JKSE gárdája, miután a pápaiakkal felcserélték a pályaválasztói jogot, mert a Bercsényi játékcsarnok foglalt a hétvégén.

Bár még csak 3 fordulón vannak túl a csapatok, már nincs veretlen együttes a férfi kosárlabda NB I/B piros csoportjában, ahol a Jászberényi KSE is szerepel. Nyolc csapat, köztük a mieink is, 2 győzelemmel és 1 vereséggel áll a tabellán.

A negyedik fordulóban Pápára látogatnak Földi Sándor fiai. A hazaiak Salgótarjánban szoros küzdelemben maradtak alul (56-54), mag hazai környezetben a Vasas Akadémiát legyőzték (82-75), a TF-BP-től kikaptak (76-80). A mieink a bajaiak elleni győzelemmel indították az évet (108-82), majd jött egy kellemetlen hazai vereség a Rátgéber Akadémia ellen (61-75). Legutóbb pedig az Óbudai Kaszások ellen idegenben gyűjtötték be (87-73)  a győzelemért járó két pontot Rakicsék.

Még nagyon a bajnokság elején járunk, s egyelőre még nem tudni, hogy mely csapatok alkotják majd az élmezőnyt, kik lesznek a középház tagjai és kik harcolnak majd a kiesés ellen. Viszont nagyon fontos, hogy egy gárda minél jobban kezdje a szezont. Ennek ismeretében minden bizonnyal kemény küzdelem vár Pápán is a mieinkre, hiszen a hazaiaknak is nagyon kellene a győzelem.

A férfi kosárlabda NB I/B piros csoport 4. Fordulójának mérkőzései:

október 15. – péntek

18.00 óra: Conoil Pápa KC – Jászberényi KSE

október 16. – szombat

15.30 óra: BKG Príma Akadémia – Budapesti Honvéd SE

17.00 óra: Bajai Bácska FKE – MAFC

17.30 óra: RKA Pécs – PVSK-CARGATE

18.30 óra: TF-BP – Veszprémi Kosárlabda Kft.

október 17. – vasárnap

19.15 óra: Nagykőrösi Sólymok KE – Óbudai Kaszások

 

 

 

 

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?