Kalla Tibor senior ranglistaversenyt nyert

Jó napjai vannak a jászberényi asztaliteniszezőknek, hiszen az NB III. Dél-Keleti-csoportjában nagy küzdelemben megszerezték a második helyet a megyei rivális, az újszásziak előtt, majd az országos senior ranglistaversenyen szerepeltek remekül.

Június 5-én, szombaton Veresegyházán rendezték meg a Termálfürdő Kupa Országos Nyílt Veterán Ranglistaversenyt, ahol a jászberényi asztaliteniszezők is indultak az NGS UNION JASE színeiben.

A legfiatalabbak között, a 40-49 évesek kategóriájában Ivony Tamás a legjobb 16 közé jutott. Az 51-59 évesek kategóriájában Győri Róbert a legjobb 16-ba jutott, míg Taksz József egy körrel tovább lépett és a legjobb 8 között fejezte be a versenyt. Az őt legyőző Nyírő József nem talált legyőzőre ezen a napon és megnyerte korcsoportja versenyét.

A legjobb eredményt a +80-as – nem tévedés, a 80 évnél idősebbekről van szó – korcsoportban Kalla Tibor érte el, aki minden mérkőzését megnyerve lett első. Nyolcvan fölött nagyon sokaknak a hétköznapi séta is sok gondot okoz, ám Veresegyházán hat (!) örökifjú is asztalhoz állt a +80-asok versenyében. Két hármas csoportban rendezték az előmérkőzéseket, majd az első kettő jutott a négy közé. Ott körmérkőzéses formában döntötték el a helyezések sorsát, s Kalla Tibor veretlenül végzett az élen. Nagyszerű sikeréhez olvasóink nevében is gratulálunk!

Az ő példája is bizonyítja, hogy nincs korhatár a sportban, bizony nyolcvan fölött is van sportélet!

 

Vélemény, hozzászólás?