Móczó Milán a JP Auto Suzuki márkanagykövete lett

A Jász Plasztik Autócentrum Kft. különböző márkáinak magyar hírességek a márkanagykövetei. Soraikba május 3-án, hétfőn délután egy fiatal jászberényi sportoló került, aki már eddig is nagyszerű eredményekkel hívta fel magára a figyelmet, pedig még csak karrierje elején tart.

A Jász-Plasztik Autócentrum Kft. marketing stratégiájában előkelő helyet foglal el a márkanagykövetek kiválasztása. Olyan hírességek találhatók közöttük, mint a kétszeres olimpiai bajnok vívó Szilágyi Áron, a rádiós műsorvezető Sebestyén Balázs, az énekes Rúzsa Magdi. Hétfőtől pedig egy jászberényi fiatalember is közéjük tartozik. Móczó Milán a Yakuzák SE/Y Akadémia 18 éves válogatott karatékája kétszeres junior Európa-bajnok, aki a felnőtt Európa-bajnokságon is a döntőig menetelt és ezüstérmet szerzett.

Milán a magyar érettségiről érkezve hétfőn délután vette át a Jász-Plasztik Autósentrum Kft. jászberényi Suzuki szalonjában azt a Suzuki Vitarát, amely nagy segítségére lesz az edzések, edzőtáborok látogatásában. Mint köztudott, Milán most a grúziai Európa-bajnokságra készül. s a felkészülés következő állomása egy horvátországi edzőtábor lesz Krk szigetén, ahová már az új, szponzori autóval érkezik majd.

Nagyon büszkék vagyunk Milánra, hogy méltónak találták erre a támogatásra, mindent megteszünk, hogy méltó módon képviselje a Suzuki márkát. Nagyon örülünk, hogy biztonságban, időhatékonyan, kényelmesen tud utazni a feladatai elvégzéséhez. Biztos vagyok abban, hogy ez is hozzájárul a jövőbeni teljesítményéhez. Köszönet a lehetőségért ifj. Kasza Lajosnak, a Jász-Plasztik tulajdonosának, Lukács Krisztinának, a JP Autó marketing vezetőjének, Nagy Zsoltnak, a jászberényi Suzuki autószalon vezetőjének és munkatársainak – mondta sensei Agócs Tibor.

 

Szántai Tibor

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?