Már csak egy támadó hiányzik a JFC keretéből

Az NB III-as labdarúgóbajnokság tavaszi rajtjára készülő Jászberényi FC újabb két sikeres felkészülési mérkőzésen van túl. A csapat tavaszi keretéhez már csak egy támadó csatlakozása várható, akinek kiválasztása néhány napon belül megtörténhet.

A felkészülési mérkőzések során a bajnokságban is megyei vetélytársnak számító Tiszafüred ellen folytatta a Jászberényi FC csapata. A jászberényi műfüves pályán lejátszott találkozón az első félidőben kétgólos előnyre tett szert Németh Gyula csapata. Az első félidő elején Szöllősi Ferenc, a játékrész végén Pálinkás Gergő talált a vendégek kapujába (2-0). A második félidő elején gyorsan megduplázta előnyét a JFC. Előbb büntetőből Süttő Attila, majd szabadrúgásból Lőrincz Attila talált a tiszafüredi kapuba. A vendégek a találkozó hajrájában Barna tizenegyesből elért találatával szépítettek.

Jászberényi FC – Tiszafüredi VSE 4-1 (2-0)

Három nappal később, az elmúlt héten szombaton a Heves megyei I. osztályú bajnokságot veretlenül vezető Gyöngyösi Energia együttesét fogadták Pálinkásék. Ezen a találkozón többségében a fiataloknak szavazott bizalmat Németh Gyula vezetőedző és két próbajátékos is pályára lépett. Közülük Gémes Gábor szerezte csapatunk első gólját, majd Nagy Márió még az első félidőben kettőre növelte a JFC előnyét (2-0). A különbség a második 45 percben tovább nőtt a két együttes között. Pálinkás, Deli, Pálinkás voltak a gólszerzők, s végül öt góllal nyerte a találkozót csapatunk.

Jászberényi FC – Gyöngyösi Energia 5-0 (2-0)

Lapzártánkat követően, szerdán a Gyöngyöshalász, szombaton a Honvéd U19-es csapat ellen lép pályára a Jászberényi FC együttese.

Szántai Tibor

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?