Jó kezdte az évet a Warriors

A jégkorong OB 4/A osztályában szereplő Warriors Jászberény csapat megnyerte idei első két mérkőzését és őrzi harmadik helyét a tabellán.

A berényi hokisok előbb a White Sharks, majd az Alba Grizzlyk HC ellen is idegeben gyűjtötte be a bajnoki pontokat. A White Sharks ellen sérülések és betegségek miatt csak kilenc mezőnyjátékossal tudott kiállni a Warriors, s miután a hazaik szereztek vezetés, innen kellett fordítani Gubáéknak. Csókási remekelt a kapuban, s a fordítás is összejött, hiszen hokisaink ötször is a hazai kapuba találtak. White Sharks – Warriors Jászberény 2-5.

A jászebrényi gólszerzők: Jerkó László (2), Guba Martin (2), Tátrai Tamás

Az Alba Grizzlyk HC ellen még nehezebb helyzetből fordítottak a berényi fiúk. A hazaiak szereztek vezetést, majd már 2-0- volt az állás a fehérváriak javára. Az utolsó 10 percben azonban ellenállhatatlanul játszottak a mieink, s az egyenlítést követően kétszer emberhátrányból is betaláltak és 4-2-re megnyerték a találkozót. Alba Grizzlyk HC – Warriors Jászberény 2-4

A Jászberényi gólszerzők: Guba Martin (2), Tátrai Tamás, Koczka Csaba

A bajnokság állása:

  1. KMH SE 21
  2. Óbudai Kalózok 17
  3. Warriors Jászberény 12
  4. IT on ICE HK Bp 10
  5. DVTK Jegesmedvék 8
  6. White Sharks HC 6
  7. Újpesti Ragadozók JSE 5
  8. Alba Grizzlyk HC 4
  9. Lizards 1

A következő játéknapon, február 7-én a Warriors hazai pályán a DVTK Jegesmedvéket fogadja.

Győzelemmel kezdte 2021-et a Lehel HC OB3-as felnőtt csapat is. Január 24-én az Óbudai Jégcsarnokban 7-5-re győzték le a KSI csapatát. Gólszerzők: Bálint Artúr (2), Kovács Arnold, Várkonyi Bence, Müller István, Gedei Gábor, Bagi Tamás. Az alapszakaszból még két mérkőzése van a gárdának. A tervek szerint január 29-én a Szigeti Bikák, január 31-én az Egerszegi Titánok ellen lépnek jégre a lehel HC hokisai. Az együttes jelenleg a negyedik a nyolc csapatos bajnokságban.

Szántai Tibor

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?