Lezárult a Mozogj Mézivel, de itt a Karantén Túlélő Mozgásterápia

Lezárult az advent időszakra meghirdetett Mozogj Mézivel! futóprogram. Kb. 15 fő gyűjtötte össze a 9 db Mézike figurát, a 3 Mézi anyut, és a Mézi aput, és ők kapták a nagy díjat, a mozijegyet is.

Sokan teljesítették azonban ennél kevesebbszer a távot, szerették benne a játékosságot, a futást, a szúrópontok keresését. A családosak, a kisgyerekesek, és a futók kedvelték leginkább a programot. Szívesen kocogtak, sétáltak együtt, és keresték meg a megjelölt helyeket. A program december 1-22-ig tartott.

Hamarosan indul egy újabb sportos játék a családoknak a Mézi futáshoz hasonló formában. Most, hogy a rendezvényekre, és zárt terekbe még mindig nem lehet bemenni, töltsétek együtt az időt a szabadban!

Ugyanazokat a szúrópontokat kell felkeresni, amiket az adventi futásban is, az igazolólap birtokában kell ismét futni, vagy sétálni, lyukasztani, majd átvenni a nyereményeket.

Ezúttal a cél: minél többször teljesíteni a távot február 28-ig. Egy nap ugyanúgy egyszer teljesíthető a táv. A határidő lejárta után a legtöbbet teljesítők kategóriánként jutalomban részesülnek. A mozgások teljesíthetők: január 8-tól. Igazolólap felvehető a Kőhídi Pékségben, és az Ifjúsági Házban.

Az elszámolás ugyanúgy az igazolólapok, és fényképek bemutatásával történik. Részletes játékszabályzat (kategóriák, lyukasztópontok helyei, díjak, … ) a Jászberényi Kulturális Programok facebook oldalán és Patakiné Kocza Anitánál elérhetők.

 

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?