Vendégként is vitézkedtek a focisták

Rendkívüli helyzetben zajlanak a labdarúgó bajnokságok, így az NB III Keleti csoportjának küzdelmei is. A szigorodó járványügyi intézkedések miatt zárt kapus meccsekkel fejezi be az őszi szezont a Jászberényi FC is.

Német Gyula gárdája az augusztus elején indult pontvadászat során jóval az előzetes várakozások felett szerepel. Bár egy mérkőzés még hátravan az idényből, s a program szerint két fordulót tavaszról is előrehoznak, a téli szünetet minimum a dobogó második fokán tölti a JFC.

A nyáron 20 csapatosra bővített mezőnyben az eddigi 18 játéknapon 14 győzelem mellett 2-2 döntetlen és vereség a mérleg, és sokszor örvendeztették meg látványos, gólerős játékkal a szurkolókat. Idegenben is nagyon eredményesek voltak Szöllősiék, az utóbbi két fordulóban az Egert 3-1-re, a Diósgyőr II-t 1-0-ra verték. A vetélytárs Tiszakécske előnye – bár kétszer is úgy jutott 3 ponthoz, hogy ellenfelük nem tudott kiállni – csak két pont, így még akár az élen is lehet változás.

November 22-én vasárnap 13 órától a Debreceni VSC második csapatát fogadják a mieink, sajnálatos módon üres lelátók előtt. A JFC egy héttel később is hazai környezetben lép pályára, november 29-én a Tiszaújváros ellen, majd december 6-án Sajóbábonyban zárják a bő négy hónapos menetelést.

Szerző: Szőrös Zoltán

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?