Záróra a műfüvesen

Október utolsó napján befejeződött a városi kispályás labdarúgó bajnokság. A küzdelemsorozat idén csak egy szezonos volt, a tavaszi idény a járványhelyzet miatt elmaradt, így az őszi eredmények alapján alakult ki a végső sorrend, feljutók és kiesők – a versenykiírás szerint – ebben az évben nem lettek.

Az I. osztályban a B-Beton szerezte meg a bajnoki címet, egy ponttal megelőzve az Ézsi-Trapéz csapatát, míg a harmadik helyen a Csizmadia zárt. Gólkirály Volyák Péter (Ézsi-Trapéz) 17 góllal. A II. osztályban – szintén szoros csatában – a Dermesztő lett a győztes, megelőzve a Nagykáta Oldboys és a Víznyelők-Levrik Kft. gárdáját. Itt Jáger Péter, a Dermesztő játékosa volt a leggólerősebb, 17 találatot szerezve.

A III. osztályban rájátszásos formában, helyosztó mérkőzéseken alakult ki a tabella. A „döntőben” a B-B Elektro magabiztosan, 7-2-re nyert a Jászberényi Tűzoltóság ellen, a bronzcsatában pedig a Brasil Gépsor 2-2 után 7 méteresekkel bizonyult jobbnak a Bervánál. A góllövőlista élén Urbán Ferenc (Jb. Tűzoltóság) végzett 15 góllal.

Az öregfiúk két osztályban léptek pályára hétről hétre, itt az I. osztályban az Ézsi-Trapéz kimagaslott a mezőnyből, veretlenül hódították el a bajnoki címet, mögöttük viszont kiélezett volt a verseny, melyben a Konkoly Electro Kft. lett a második, az Old Boys Casino pedig a harmadik. A gólkirály Német Gyula (Kozma-Pótkerék) lett 18 góllal.

A II. osztályban az alapszakaszt megnyerő Jász Plasztik Kft. a bajnoki címről döntő helyosztón alulmaradt a Dermesztővel szemben (1-3), míg a 3. helyet a BODAMO a T-Motor szintén 3-1-es legyőzésével szerezte meg. Itt Radnai István talált be a legtöbbször, 14-szer.

A bajnokságot lezáró értékelő és díjátadó rendezvény keretében már a terembajnokság kezdéséről is egyeztetnek a szervezők az indulni szándékozókkal.

Szőrös Zoltán

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?