Sikeres jótékonysági koncert az Etnával

Jótékonysági koncertet adott az Etna Együttes július 25-én, a Lehel Vezér Gimnázium udvarán. Az eseményen 300. 000 forint gyűlt össze az autizmussal elő gyermekek fejlesztésére.

A koncert látogatottsága, a fergeteges hangulat és a támogatók példaértékű összefogása bizonyította, hogy Jászberény képes tenni a jó ügy érdekében.

A Kék Pillangó Jászsági Autistákért Alapítvány nevében Harnyos Kitti mondott köszönetet mindazoknak, akik támogatták az eseményt, így az Etna Együttesnek, DJ Kárpáti Johnnynak, Magyar Anitának, a Lehel Vezér Gimnáziumnak, a Jászság Népi Együttesnek, a Kisfaház Sörözőnek, Buck Miklósnak, a Védelem Holding Kft – nek, a Kríziscsoport tagjainak, Suba Beatrixnak és Gémesi Balázsnak.

És akik nem tudtak jelen lenni, de adományukkal segítették a munkát: Tamás Zoltán, Mészárosné Vas Márta, Nagy Béla, Bódis Béla, Némedi Zsolt, Némediné Béres Judit, Gergő Kazinczy.

Az összefogásnak köszönhetően 300. 000 forintnyi támogatás gyűlt össze, melyet az alapítvány az autizmussal elő gyermekek fejlesztésére fordít.

 

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?