Jász-Tool Kupa strandkézilabda torna

Idén nyáron már második alkalommal gyűltek össze a környék kézilabdázói egy strandkézilabda tornára, ezúttal a névadó a Jász-Tool Team Kft. volt.

Nyolc csapat két csoportban küzdött egymással az érmekért, különdíjakért, kupákért. Az “A” csoportban a budapesti Másnaposok és az SzBi magabiztosan verte a fiatal vámosgyörki lányokat (HVCS) és a jászberényi hölgyeket (Ezmostígyjöttössze). Kettejük csatájából a Másnaposok kerültek ki győztesen.

A “B” csoportban nagyobb csata dúlt, még a 3 vereséggel negyedik helyen végzett fiatal jászberényi lányok (Rebarbara) is kemény próba elé állították a másik 3 csapatot, akik egymással is jó mérkőzéseket játszottak. Innen végül a Jóbarátok és az Őzgidák csapata jutott a legjobb négybe, éppen hogy csak megelőzve a Kóka Beach csapatát.

Az egyik elődöntőben a Másnaposok nagy küzdelemben megverték a fiatal tápiószelei lányokat (Őzgidák), a másik ágról pedig az SzBi jutott a döntőbe, miután szétlövéssel verték a Jóbarátokat. A harmadik helyért a Jóbarátok verte az Őzgidákat, míg a döntőben a Másnaposok megvédték júniusi elsőségüket, legyőzték az SzBi csapatát, ezzel elnyerték a Jász-Tool Kupát is.

A torna gólkirálynője Kuczi Ivett (Jóbarátok), legjobb kapusa Molnár Edina (SzBi), míg legjobb játékosa S. Tóth Anna (Másnaposok) lett.

Szerző: Kiss Attila

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?